»all nature« BOTANICALS Multi-vitamin-snack 150g

Raktárkészlet: NINCS
»all nature« BOTANICALS Multi-vitamin-snack 150g
»all nature« BOTANICALS Multi-vitamin-snack 150g
»all nature« BOTANICALS Multi-vitamin-snack 150g
»all nature« BOTANICALS Multi-vitamin-snack 150g

Kiegészítő táplálék törpenyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk részére.

Márka:
bunnyNature
Állatfaj:
Nyúl, Tengerimalac, Csincsilla, Degu
Életkor:
Fiatal, Felnőtt, Idős
Specialitás:
Vitamin
Ajánlott fogyasztói ár:
4 790 Ft
db / doboz:
5
EAN:
4018761320042
Kedvencekhez
Részletek
Adatok
Összetevők
Adalékanyagok (/tabletta)
Etetés
Részletek

A Multi-vitamin-snack fontos részét képezik az »all nature«  táplálkozási koncepciónak. A rágcsálók számára megfelelő mennyiségben biztosítja a nélkülözhetetlen vitaminokat es nyomelemeket. A szabadban termő növények vitamintartalma az időjárás változékonysága miatt igen eltérő lehet, ezt hivatott kiegyensúlyozni ez a termék.

Snacknek

...»all nature BOTANICALS MAXI MIX és a MID MIX« különösen jó a finom összetevők és a természetes összetétel miatt. A keverék megfelel a növényevő állatok természetes étrendjének, és ideális esetben kiegészíti a napi menüt. Mindegyik fajta friss és ízletes.

Teljesértékű eledelnek

…is tökéletesen megfelelő a »all nature« koncepció. A tápanyagok egyéni igények szerint szabottak, kívánság szerint összeállíthatók, mintha egy moduláris rendszer lenne. Fő összetevőként a gazdag ízvilággal rendelkező »BOTANICALS MAXI MIX« különböző változatait használjuk és ezt keverjük a »BOTANICALS MID MIX«-szel a megfelelő arányban. Ezen felül vannak még»all nature VITAMIN«-ok és ezzel össze is állt a teljes strukturált táp – pelletálás és extrudálás nélkül. Azoknak a kisállatoknak való, amelyek nem tudnak, nem akarnak vagy nem ehetnek más feldolgozott/tömörített összetevőket, de nem akarnak lemaradni a kiegyensúlyozott táplálékról. Ezzel a koncepcióval a növényevőket teljesen el lehet látni természetes, tiszta módon.

 

Adatok
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
32004
Tömeg
200 g/db
Összetevők

Teljes kiőrlésű tönkölybúza, tönkölybúza, alma törköly, rizsliszt, mezők termése , kukoricakeményítő, inulin

Adalékanyagok (/tabletta)

A vitamin 500 IU • D3 vitamin 35 IU • E vitamin és minden RAC-alfa tokoferol acetát 3 mg • réz mint réz (II)-szulfát, pentahidrát 0,3 mg • jód mint kalcium-jodát, hexahidrát 0,05 mg • vas mint vas (II)-szulfát, monohidrát 2,5 mg • cink mint cink oxid 3 mg • mangán mint mangán (II)-oxid 2 mg • szelenit mint nátrium-szelenit 0,01 mg

Etetés

Körülbelüli információ függ az állat aktivitásától. Mindig adj jó minőségű szénát és friss vizet a kis kedvencednek.

Webáruház készítés